Byg garanti

Murerfirmaet Allan Pedersen er medlem af BYG (byggeriets Arbejdsgivere). Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.
 
Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.
 
BYG's garantiordning omfatter ca. 4.200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.
 
Dækker udgifter op til 100.000 kroner

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000,-. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's klage- og ankenævn.
 
Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig o gdyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berritiget.
 
Gælder ved alt arbejde
 
Det er BYG, Byggeriets Arbejdsgivere, det står bag BYG Garantiordning. Det betyder at du får udbedret fejl, det måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde - også hvis din BYGhåndværker lukker eller sælger sin forretning.

Byg garanti

Til toppen